Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

San Francisco Pool Pary – Αύγουστος

Νοέμβριος 24, 2021 - Νοέμβριος 29, 2021

Δωρεάν
Pic 15

Περιγραφή

Όπως έκανε το 2013, η Sophie είναι έτοιμη να μεταμορφώσει ξανά τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική σκηνή, και το ξέρει: το επερχόμενο ντεμπούτο ονομάζεται Whole New World.

Όπως πολλοί παραγωγοί, η πρωτοποριακή παραγωγός Sophie οι πρώτες μέρες ήταν καλυμμένες με μυστήριο: υπερ-σακχαρινικά σινγκλ όπως το "Bipp" και ζωντανές εκπομπές που στρέφονται προς την αληθινή τέχνη του performance—συμπεριλαμβανομένης της ψεύτικης αναψυκτικής διαφήμισης—όχι μόνο ένα έντονο αυτί για τις ευαισθησίες της ραδιοφωνικής ποπ, αλλά μια σύνθετη αντικαπιταλιστική κριτική και στη φόρμα.

Γρήγορα προς τα εμπρός για το 2017 και το νέο μουσικό βίντεο της παραγωγού "It's Okay to Cry" καταρρίπτει αυτά τα εμπόδια —μεταξύ της όψης και του ονόματός της, συνθετικό και οργανικό, εικονικό και πραγματικό— σε μια συναρπαστική παράσταση ευπάθειας, το πρόσωπό της μπροστά και στο κέντρο, τραγουδώντας πίσω από φανταστικά, ψηφιακά αποδομένα τοπία. Όπως έκανε το 2013, η Sophie είναι έτοιμη να μεταμορφώσει ξανά τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική σκηνή, και το ξέρει: το επερχόμενο ντεμπούτο ονομάζεται Whole New World.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Νοέμβριος 24, 2021
Τέλος:
Νοέμβριος 29, 2021
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ιστότοπος:
www.vamtam.com

Διοργανωτές

Michael & Ashley
Michael & Ashley

Χώρος Διεξαγωγής

New York Ardesia Bar
Λεωφόρος Λέξινγκτον
Νέα Υόρκη, NY 10022 Ηνωμένες Πολιτείες
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο
089338938398
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής